English  Français 

Pensiuni turistice, oferte cazare Orase Mari din Romania

Pensiuni turistice, oferte cazare Bucuresti

Cristina Olteanu
Bucuresti
tel.: 0720385999 0788960744
Ofer cazare in regim hotelier, garsoniere in Bucuresti zona Titan-metrou, recent renovate modern: termopan , parchet, gresie , faianta, complet utilate: televizor, masina de spalat, aragaz , frigider, cada hidromasaj, pat dublu (totul nou), interfon, foarte curat.

harta
Casa Verde
Bucuresti,

Detalii în pagina web

Galerie foto Brasov      Pensiuni turistice, oferte cazare Brasov

Pensiunea Gina
Neicu Emil
Brasov,str. Nicolae Balcescu nr. 8
laminorul_sm@yahoo.com
Situată in Brasov, la poalele Tâmpei, in centrul istoric, lânga renumita "Piata a Sfatului", unde au loc numeroase evenimente ca: "Cerbul de Aur", "Sărbătoarea Junilor Brasoveni" sau "Zilele Brasovului" si numeroase serbări si concerte. Tot aici se pot vizita muzeul “Turnurile Alb si Negru”, “Bastionul Tesătorilor”, Muzeul de Etnografie si Folclor, “Biserica Neagră”, bisericile “Buna Vestire” si “SfântaTreime”, “Sinagoga”, “Poarta Schei”, “Poarta Sfânta Ecaterina”, “Prima Scoala Romanească.
Detalii în pagina web
Casa Cristina ,***,
Cornel & Cristina Nistor Brasov,str.Curcanilor nr.62A
rezervari@casacristina.ro
Tel.:0268 512580 / 0722 322021
Cazare in Brasov, intr-un cadru familial,la poalele Tâmpei, -CASA CRISTINA-,...la inaltime!!

Detalii în pagina web

Pensiuni turistice, oferte cazare Iasi

Pensiunea Moldotour
Grigorii Alexandru
Iasi
Phone / Fax: +40 232 217370 Mobile: +40 744 987299
E-mail : grigorii@clicknet.ro
Poziionată în centrul orasului Iasi, aproape de principalele puncte de afaceri si de interes turistic, la numai 300 de metri de Gara Centrală Iasi, 600 de metri de Piata Unirii si 20 de minute fată de Aeroportul Iasi, Pensiunea Turistică Moldotour este locul ideal atât pentru oamenii de afaceri, cât si pentru turistii care vizitează Iasul.
42 locuri de cazare dotate modern, repartizate în 12 camere cu două paturi, 6 camere cu pat matrimonial si 2 camere triple
Detalii în pagina web
Pensiunea Sabina,***,
Dobrean Sabin
Iasi
Situl isi propune sa promoveze pensiunea Sabina ca posibilitatea excelenta de cazare in Iasi la nivel de 3*-- amplasata intr-o zona frumoasa si linistita , la 5 minute de mers cu masina de centrul orasului si de aeroport

Detalii în pagina web
Pensiuni turistice, oferte cazare Timisoara

Pensiunea Elena,**,
Timisoara
Prioteasa Radu
E-mail: tractim@yahoo.com
tel.:0744541017
Data inregistrarii : 30 - 01 - 2007
Situata langa Gara de Est din Timisoara, foarte aproape de iesirea din oras si nu in ultimu rand foarte aproape de zona comerciala a orasului( Mall, Kappa, Terra, Euro, Real, etc.). Este ideala pentru cei care tranziteaza zona dar si pentru cei aflati in concediu sau cu alte interese
Pensiunea Catalin,***,
Timisoara
E-mail: pensiunea_catalin@yahoo.com
Telefon: 0744570539 Fax: 0256222172
Data inregistrarii : 01 - 11 - 2006
Pensiunea Catalin a luat fiinta in anul 2006 intr-o zona linistita la o distanta de 8 min de centrul orasului si 10-12 min de Mall. Este locul ideal pentru cei aflati in concediu, afaceri sau pentru cei ce cauta odihna
Micul dejun este din partea casei iar pensiunea este deschisa non-stop
Pensiunea Valery
Timisoara
Pensiunea Valery I - este localizata pe strada Lidia nr. 140 A, situata la 10 minute de centrul orasului.
Pensiunea Valery II - situata pe strada Ghe. Stravrescu, nr. 3 la 800 m distanta de Pensiunea Valery I
Detalii în pagina web

Pensiuni turistice, oferte cazare Sibiu

Pensiunea Corina
Sibiu
Pensiunea este situata la doar 5 minute de mers cu masina de centrul orasului Sibiu, locul in care turistul poate descoperi deopotriva frumusetea arhitecturii medievale si locurile in care se desfasoara viata de noapte a orasului.
Detalii în pagina web

Pensiuni turistice,oferte cazare Craiova

Vila Everest
Craiova
VILA EVEREST este amplasata intr-o zona linistita in centrul orasului Craiova. O cladire moderna cu utilitati la standard european, va sta la dispozitie.
Detalii în pagina web

Pensiuni turistice, oferte cazare Constanta

Constanta Oferte Cazare Mamaia
Apartamente Regim Hotelier Mamaia
TEL: 0751680830
E-mail: rezervari@turo.ro
Turo.ro este un website care ofera posibilitatea turistilor sa efectueze rezervari online la oferte de cazare in regim hotelier in Statiunea Mamaia precum apartamente cu 2 si 3 camere de lux. Ofertele se potrivesc pentru familii cu copii sau grupuri de turisti care vor sa evite aerul de hotel. Rezervarile se efectueaza online in mai putin de 2 minute, direct din confortul caminului dumneavoastra evitand convorbirile telefonice interminabile si deplasarile inutile.
Telefon Asistenta si Contact :0751680830
e-mail : rezervari@turo.ro
Detalii in pagina web
Apartamentul "Oana"
Constanta
TEL: 0724 342 999
E-mail: valynitu@gmail.com
Data inregistrarii : 26 - 05 - 2007
Ca turist, principalul obiectiv este marea si plaja. Insa, nici daca te straduiesti nu poti sa-ti petreci tot timpul pe plaja. Asa ca, intre doua bai de soare o plimbare este binevenita. Si asa ajungi sa te indrepti spre Piata Ovidiu, in zona peninsulara a orasului Constanta cu dorinta de a ajunge la Faleza de la Cazino.
Ofer spre inchiriere sezoniera apartament 2 camere, situat in cartierul Tomis 3, la 10 min de Satul de Vacanta. Pretul este negociabil. Apartamentul este complet utilat si renovat nou si modern.
Detalii in pagina web
Razvan Radu
Constanta Str. Hortensiei 15,
Telefon fix : 0341 80 67 91
Telefon mobil : 0721 22 22 92
E-mail : vacanta@cazare-mamaia-constanta.ro
Oferim cazare in Statiunea Mamaia sau in Orasul Constanta in apropierea Campusului Universitatii Ovidius in cartierul Tomis Nord zona Ciresica, in Cartierul Faleza Nord linga Delfinariu sau in centrul orasului Constanta in apropierea Tomis Mall sau a Portului Constanta.
Sa vi in concediu la plaja ori in vacanta la Marea Neagra vara in timpul sezonului estival sau in extrasezon, doresti sa ai un sejur la Marea Neagra, esti interesat de turismul de afaceri sau poate vrei sa faci un team building, te afli in tranzit sau in delegatie ori esti cu afaceri prin orasul Constanta, Statiunea Mamaia, Mamaia Nord, doresti sa vizitezi obiectivele turistice (muzee, delfinariu, manastiri, biserici, cazinoul, moscheea mare, harta cu Mozaicul roman, monumente) din orasul Constanta, Statiunea Mamaia si Dobrogea ?
Apartamentul Frezia *** si Apartamentul Iris **

Detalii in pagina web

Itinerar.ro nu-si asumă responsabilitatea corectitudinii informatiilor din anunturi, aceasta revenind persoanelor care au făcut înscrierea !
Anunturile au valabilitate un an pentru ca informatiile înscrise să fie actualizate.Google
Bancuri
Copyright © 2005- Itinerar.ro - Toate drepturile rezervate - Obiective turistice din Romania Sus